TORT DE INGHETATA CU AFINE

Incrediente: Blat:50 g unt, 4 oua, 120 g zahar, 2 plicuri zahar vanilat, 90 g faina, 2 linguri cacao, jumatate lingurita praf de copt.
Umplutura si decor: 2 oua, 150 g zahar, 10 g gelatina, 800 ml frisca, 350 ml suc de zmeura, 1 plic zahar vanilat, 100 g ciocolata de lapte sau amara, 250 g afine

Preparare: Se tapeteaza cu hirtie de copt o forma de tort. Se topeste untul la foc mic. Se bat ouale cu 2 linguri apa fierbinte, zahar si zahar vanilat. Se amesteca faina cu praf de copt si cacao si se incorporeaza treptat in compozitia de oua. Se adauga untul si se inglobeaza. Se toarna in forma si se coace la 200 grade Celsius 25-30 minute. Se scoate din forma si se lasa sa se raceasca. Se inmoaie gelatina. Se bat ouale pe baie marina, impreuna cu sare, zahar si 5 linguri de apa fierbinte. Se incalzeste gelatina la foc mic si se incorporeaza in fir subtire. Se sc

Ultimele produse cu reduceri