TON CRUD IN SOS EXOTIC

Incrediente: 6 de ton,250 ml iaurt, 200 ml lapte de cocos, 1/2 lamiie, 5 gr. curry, 5 gr. enibahar pulbere,10 frunze de busuioc, 5 catei de usturoi, 10 gr sare, o lingura de ulei, 1 gr. sofran, o legatura de marar, 25 gr. coniac fin
Preparare: Fileul de peste se usuca bine presandu-se usor cu servetele de bucatarie.Uleiul se pune intr-un bol apoi se adauga usturoiul bine pisat, mararul taiat foarte marunt si zeama de la lamiie. Se amesteca pina ce compozitia devine omogena, apoi se pun toate celelalte ingrediente si se amesteca in continuare pina face un pic de spuma. Se pun fileurile in aceasta pasta si se lasa la rece circa 5 ore.Se serveste cu multe legume crude, asezate pe platou in jurul pestelui.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri