Preparare: Se decojesc cartofii, se spala si se rad pe razatoarea mare. Se storc bine. Se amesteca cu faina, amidonul si ouale. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Se formeaza cu miinile 8-10 chiftelute plate care se prajesc in unt pina devin crocante, pe ambele parti. Se pastreaza la cald. Se spala, sterge si usuca carnea. Se taie fisii. Se taie felii ciupercile si se stropesc cu suc de lamiie. Se taie rondele ceapa. Se prajeste in ulei, la foc potrivit, carnea, Se condimenteaza si se scoate din tigaie. Se prajeste in acelasi ulei ceapa rondele si se adauga ciupercile. Se stinge cu vin. Se toarna supa. Se adauga smintina si se reduce fo
TOCANA DE VITA reteta elvetiana
Incrediente: 800 g cartofi, 800 g carne macra de vitel, 250 g Champignon, o lamiie, 1 ceapa, 125 ml vin alb , 400 ml supa de carne din concentrat, 200 ml smintina, 50 g faina, 50 g amidon, 2 oua, nucsoara, unt, boia
Preparare: Se decojesc cartofii, se spala si se rad pe razatoarea mare. Se storc bine. Se amesteca cu faina, amidonul si ouale. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Se formeaza cu miinile 8-10 chiftelute plate care se prajesc in unt pina devin crocante, pe ambele parti. Se pastreaza la cald. Se spala, sterge si usuca carnea. Se taie fisii. Se taie felii ciupercile si se stropesc cu suc de lamiie. Se taie rondele ceapa. Se prajeste in ulei, la foc potrivit, carnea, Se condimenteaza si se scoate din tigaie. Se prajeste in acelasi ulei ceapa rondele si se adauga ciupercile. Se stinge cu vin. Se toarna supa. Se adauga smintina si se reduce fo
Preparare: Se decojesc cartofii, se spala si se rad pe razatoarea mare. Se storc bine. Se amesteca cu faina, amidonul si ouale. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Se formeaza cu miinile 8-10 chiftelute plate care se prajesc in unt pina devin crocante, pe ambele parti. Se pastreaza la cald. Se spala, sterge si usuca carnea. Se taie fisii. Se taie felii ciupercile si se stropesc cu suc de lamiie. Se taie rondele ceapa. Se prajeste in ulei, la foc potrivit, carnea, Se condimenteaza si se scoate din tigaie. Se prajeste in acelasi ulei ceapa rondele si se adauga ciupercile. Se stinge cu vin. Se toarna supa. Se adauga smintina si se reduce fo