TOCANA BELGIANA

Incrediente: 1,5 Kg carne de vaca , 150 g bacon (sunculita afumata), 1 praz mare, 500 g morcovi, 800 g cartofi, 4 cepe mijlocii, 500 ml vin rosu, 200 ml zeama de legume sau din concentrat, cimbru, piper, sare dupa gust
Preparare: Se taie sunca cuburi si se prajeste intr-o lingura de ulei. Carnea de vaca se spala si se usuca cu un prosop de bucatarie si apoi se taie cuburi potrivite. Se prajeste impreuna cu sunca. Se condimenteaza cu cimbru, sare si piper si se toarna jumatate din cantitatea de vin . Se da focul la mic si se acopera oala. Se lasa sa se fiarba innabusit o ora, amestecindu-se din cind in cind si adaugindu-se treptat restul de vin. Se curata morcovii si se taie rondele. Se curata ceapa si se taie sferturi. Se adauga la tocana. Se curata cartofii si se taie felii. Se adauga la tocana. Se mai potriveste de sare si se lasa sa fiarba 30 de minute, a

Ultimele produse cu reduceri