CHEC INSIROPAT IMBRACAT IN FRISCA

Incrediente: 185 g faina, 1 lingurita praf de copt, 200 g zahar plus o lingura, 120 g unt moale, 5 oua mari, miez de vanilie, 300 ml lapte, 200 ml lapte condensat, 125 g lapte praf, 1 lingura rom, 300 ml frisca nebatuta

Preparare: Se cerne faina si se amesteca cu praful de copt. Separat, se bate zaharul cu untul, cu ajutorul mixerului, pina cind se obtine o compozitie spumoasa. Se adauga, pe rind, oale si jumatate din cantitatea de vanilie. Se amesteca pina cind compozitia este din nou spumoasa. Se adauga, cu grija, amestecind de jos in sus, faina, alternind cu 75 ml lapte. Se toarna compozitia intr-o forma de chec unsa cu unt. Se da la cuptorul incins la 175 grade Celsius cam 30 minute. Se verifica cu o scobitoare daca este copt. Se lasa sa se raceasca in forma si apoi se rastoarna pe platoul de servire. Se strapunge checul in multe locuri, cu o furculita

Ultimele produse cu reduceri