pentru umplutura:200 g broccoli, 1 zucchini , 2 morcovi, 250 g ceapa, cate 1 ardei gras rosu si galben, 100 ml smantana dulce, 200 g branza topita, 1 varf de cutit nucsoara macinata, 2 oua, sare, piper
Preparare: Din faina,margarina,ou, si o lingura de apa se framanata un aluat. Se impacheteaza in folie si se da la rece o ora. Pentru umplutura, se
curata legumele, se spala,se taie si se fierb in apa clocotita 2 minute. Se strecoara si se scurg bine. Aluatul se intinde in foaie de
5 mm grosime și se pune intr-o forma rotunda cu margine
ondulata,imbracand si marginea, apoi se umple cu legumele fierte. Se infierbanta smantana si se topeste in ea branza topita. Se
potrivește de sare, piper si nucsoara si se raceste putin. Se bat ouale si se amesteca in compozitia decașcaval, apoi se toarna
peste