TARTA CU CREMA DE SMANTANA SI GEM

retete culinare
Incrediente: Pentru aluat; 1 ou, 1/2 lingurita praf de copt, 120 g margarina, 3 linguri cu varf smantana grasa, faina cat cuprinde pentru un aluat foarte moale, 75 g zahar, 1 plic zahar vanilat
Pentru crema : 500 g smantana, 1 plic zahar vanilat, 300 g gem de mere (se poate inlocui cu gem la alegere), 1-2 linguri de zahar, 1 lingura budinca de vanilie, 1 ou
Pentru glazura de faramituri: 2 linguri cu varf cu migdale sau nuci macinate (eu mereu prefer migdalele), 2 linguri cu zahar tos

Preparare: Pentru aluat se amesteca ingredientele, adaugandu-se atat faina cat trebuie pentru un aluat foarte moale, se tine deoparte 2 linguri de aluat, apoi se toarna aluatul moale in tava unsa si tapetata, si se coace apoi 10 miute, timp in care pregatim crema si glazura de faramituri. Cele 2 linguri de aluat moale se framanta

Ultimele produse cu reduceri