SUFLEU DE COCOS CU CIOCOLATA ALBA

Incrediente: 4 oua, 350 ml lapte, 2 linguri cu varf cu faina, 2oo g ciocolata alba simpla sau de menaj (alba), 150 g nuca de cocos,150 g zahar, 75 g margarina

Preparare: Se pun la fiert 200 ml lapte.Dupa ce a dat in clocot se adauga faina desfacuta in restul de lapte si galbenusurile si se amesteca pe foc cu telul pana se ingroasa. Atentie sa nu se lipeasca! Se da deoparte si se adauga margarina, dupa ce s-a topit si margarina, se omogenizeaza la un loc cu nuca de cocos. Separat se bat spuma tare albusurile cu zaharul turnat cate putin in ploaie.Peste albusuri se toarna compozitia de lapte, amestecandu-se de jos in sus sa nu se desumfle. Ciocolata rece de la frigider se sparge bucatele (fara sa se macine si fara sa se scoata din ambalaj) cu ciocanul de snitele. Se adauga bucatelele de ciocolata sparta, se amesteca apoi se rastoarna in tava unsa cu margarin

Ultimele produse cu reduceri