SUFLEU DE CIOCOLATA 3

Incrediente: 6 oua la temperatura camerei, 300 g ciocolata amaruie, 200 g zahar, 150 g unt topit si racit, o lingurita esenta de vanilie,1 lingura cu varf de faina
Preparare: Se topeste ciocolata la bain-marie. Intr-un vas suficient de mare amestecati cu mixerul zaharul cu doua oua intregi si patru galbenusuri pana isi tripleaza volumul si consistenta este suficient de tare.Adaugati faina si esenta si mai mixati inca 30 secunde.
Dupa mixare adaugati si ciocolata topita putin cate putin amestecand cu telul pana se omogenizeaza compozitia , apoi puteti adauga si untul putin cate putin. Se bat cu mixerul cela 4 albusuri pana se fac spuma dar foarte tare insa.Incorporati cu grija albusurile batute cu o spatula in compozitia de ciocolata . Se unge cu un o forma rotunda cu diametrul de 26 cm sau puteti pune in forme micute de briose de exemplu, se baga la cupt

Ultimele produse cu reduceri