STRUDEL CU CREMA DE BISCUITI

Incrediente: 1aluat pentru strudel, [vezi reteta la Panificatie si patiserie], 6 linguri biscuiti macinati, 250 ml lapte, 150 g unt, 100 g zahar, 4 oua, sucul si coaja rasa de la o lamiie, 1 lingurita zahar vanilat, 100 g brinza de vaci, 50 g stafide, sos de vanilie gata preparat
Preparare: Se stoarce si se trece printr-o sita. Se bate cremos untul cu zaharul, galbenusurile, coaja si sucul de lamiie, zaharul vanilat. Se adauga biscuitii, smintina, brinza, stafidele. Se bat albusurile si se adauga cu grija la compozitie. Se intinde foaia de aluat pe un prosop de bucatarie mare, presarat cu faina. Se intinde crema pe 3/4 din aluat. Se topeste untul si se unge restul de aluat. Se ruleaza strudelul incepind cu partea cu umplutura. Se apasa bine capetele. Se aseaza cu capatul in jos intr-un vas termorezistent uns cu unt. Se coace la 200 grade Celsius 45 de minut

Ultimele produse cu reduceri