Preparare: Se spala carnea, se zvanta si se taie in cubulete de circa 2 cm latime;
Se curata usturoiul si se toaca marunt; Se pune untdelemnul sa se incinga intr-o oala. Se pun pe rand bucatile de carne sa se prajeasca, invartind cu 1 lingura, ca sa se rumeneasca pe toate partile. Se sareaza, se pipereaza, se scoate carnea afara;Usturoiul tocat, frunzele de dafin, nucsoara, cuisoarele si chimenul se pun in grasimea ramasa si se incing;Se pune inapoi carnea prajita, bulionul de rosii si se amesteca bine. S
STIFADO ORIGINAL
Incrediente: 1,5 kg carne de vita macra ,5 catei de usturoi ,6 linguri untdelemn de masline ,3 foi de dafin ,cate 1/2 lingurita de nucsoara macinata ,cateva cuisoare ,chimen ,2 linguri bulion de rosii ,2-4 linguri otet rosu de vin ,250 g rosii pasate ,100 ml vin rosu ,1 kg cepe mici, arpagic mai mare ,4 linguri patrunjel tocat ,sare si piper dupa gust