SPUMA DE CIOCOLATA CU GLAZURA DE CAFEA

Incrediente: Glazura de cafea:400 g zahar pudra,2 linguri de ness,cateva lingurita de apa
Spuma de ciocolata12 galbenusuri,200 g zahar,300 g ciocolata,3 foi de gelatina,1 l frisca batuta,50 ml rom,2 linguri de cacao
Crema de unt:200 g unt,120 g zahar,1 fiola esenta de vaniie,4 galbenusuri,100 ml apa

Preparare: Pnetru glazura se freaca nesul cu 3 lingurite de apa,apoi se incorporeaza in zaharul pudra,pana devine o crema groasa.La nevoie se mai adauga cateva lingurita cu apa,una cate una.Se acopera cu nylon o forma de cozonac,apoi se unge cu glazura de cafea.Se lasa la intarit,Pentru spuma de ciocolata se topeste ciocolata la bain marie,appi dupa ce s-a racit putin se toarna cate putin peste galbenusurile frecate cu zahar pana ce acesta s-a topit.Se dizolva gelatina in 2 linguri de apa calda ,apoi se amesteca cu crema calda inca de galbenus.Se incorporeaza a

Ultimele produse cu reduceri