BOEUF BORGUIGNON 2

Incrediente: 1 kg carne de vitel,150 g sunca,2 morcovi,1/2 kg ceapa,80 ml ulei,1 cutie de ciuperci,2 catei de usturoi,2 linguri de bulion,700 ml vin rosu sec,sare,piper,1 foaie de dafin,1 varf de cutit cuisoare macinate,2 linguri patrun jel tocat1/2 lingurita cimbru
Preparare: SE lasa carnea la marinat,la un loc cu ceapa tocata si cu morcovii, in vinul in care se amesteca toate condimentele.A doua zi se caleste carnea in ulei.Se adauga si cunca,apoi dupa ce s-a rumenit si ea se adauga ciupercile si sosul cu ceapa si morcovi de la marinat.Se lasa sa fiarba la foc mic cu capacul acoperit pana se moaie carnea,amestecand in rastimpuri.Se serveste cu piure de cartofi.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri