SPIRALE INSIROPATE CU MAR SI STAFIDE

Incrediente: 450 de grame de faina, 2 oua, 40 ml ulei, 220 ml iaurt, 100 de grame de zahar, 1 praf de sare, 1 zahar vanilinat ,1 plic drojdie uscata, ulei pentru uns aluatul
Pentru umplutura:3 mere curatate si taiate in cuburi, 3 linguri de stafide, 3 linguri de zahar, 1 lingura de amidon, 1 lingurita rasa de scortisoara, 1 galbenus pentru finisat
Siropul:200 g zahar,100 g apa,coaja de lamaie

Preparare: Se desface drojdia in lapte. Din toate ingredientele se framanta aluatul. Se lasa apoi la dospit.
Merele taiate cubulete se calesc, impreuna cu stafidele si zaharul. Cand lasa zeama se adauga amidonul amestecat cu 2-3 linguri de apa rece. Se amesteca si se lasa sa dea un clocot. Se presara scortisoara si se amesteca din nou. Se lasa deoparte sa se raceasca. Dupa ce aluatul a crescut se rastoarna pe planul de lucru uns cu ulei, se intinde intr-o foaie rot

Ultimele produse cu reduceri