SOS DE MACAROANE CU CIUPERCI SI CREMWUSTI

Incrediente: 250 GR ciuperci proaspete, 250 gr smantana 22% grasime, 1 ceapa, 2 linguri de ulei, 1 leagtura patrunjel, 250 gr cremwusti de pui , 1 catel de usturoi mare, 1 varf de cutit busuioc, 1 varf de cutit piper alb, sare, 2 lingurite cu faina, 2 cani de apa [de 200 ml ]
Preparare: Se taie rondele cremwustii, cubulete ciupercile, iar ceapa curatata se toaca marunt. Usturoiul se piseaza. Se caleste usturoiul si ceapa in cele 2 linguri de ulei, apoi , dupa ce au prins culoare, se adauga si ciupercile, si o cana de apa. Se lasa la fiert la foc iute pana scade apa, apoi se adauga smantana si cremwustii taiati rondele. Se fierbe la foc mica pana se moaie ciupercile, apoi se adauga condimentele si faina desfacuta in cea de-a doua cana de apa. Se fierbe 1-2 minute amestecand sa nu se lipeasca, pana se leaga sosul. Se serveste calda cu macaroane sau alte paste

Ultimele produse cu reduceri