SOS DE CIUPERCI USCATE

Incrediente: 60 g ciuperci uscate, 4 linguri ulei de masline, 2 cepe mari, taiate marunt, 1/3 cana vin alb sec, 1 cana apa, 1/2 lingurita patrunjel uscat si maruntit, 1/2 lingurita cimbru tocat sau 2 frunze uscate, sare si piper dupa gust, 1 lingura faina, 1/4 cana lapte sau sos de soia.
Preparare: Se pun ciupercile intr-un vas si se toarna peste ele apa fiarta. Se pune vasul deoparte. Se pune uleiul de masline intr-o cratita, se pune ceapa si se da la foc 5 minute, pana se rumeneste. Se scurg ciupercile de apa, pastrandu-se 1/4 cana de apa. Se toaca ciupercile, se toarna peste ceapa si se tin pe foc 10 minute, pana ceapa va avea o culoare maronie. Se toarna 1/4 cana de apa si vinul, se da la foc mai mare si se lasa pana da in clocot. Se reduce focul adaugandu-se 1 cana apa, patrunjelul, cimbrul, sarea de mare si piperul, dupa gust. Se mai lasa pe foc 20 de

Ultimele produse cu reduceri