SARMALE CU OREZ

Incrediente: 3,500 kg varza acra (capatini), 300 g orez, 400 g ceapa, 300 ml ulei, 100 g pasta de tomate, boia de ardei, piper macinat si piper boabe, sare dupa gust, 1 leg. verdeata.
Preparare: Varza se curata, se indeparteaza cotoarele, se aleg foile de varza pentru sarmale, iar restul se taie in forma de fideluta. Ceapa (300 g) se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa pe jumatate in 1/2 din cantitatea de ulei. Se adauga orezul curatat, spalat, oparit si scurs, cu o cantitate de apa egala. Apoi se adauga sarea, piperul si verdeata. Se amesteca apoi componentele bine. Din compozitia rezultata se formeaza sarmalele, in foile pregatite anterior. Intr-un vas se asaza un strat de varza taiata marunt si apoi sarmalele, iar deasupra iarasi varza. Cantitatea de ceapa ramasa se inabusa in restul de ulei cu apa, adaugand pasta de tomato, diluata cu apa, bo

Ultimele produse cu reduceri