SALATA VERDE CU PUI SI CAPERE

Incrediente: 1 salata verde asortata, 1 ardei gras rosu , 100 g ciuperci Champignon, 5 cepe verzi, 50 g masline negre, sare, piper, 1 lingura bulion, sucul si coaja rasa de la 1/2 lamaie, 1 lingura capere, 3 linguri ulei, sos picant tabasco, 2 piepti de pui (cca. 200 g fiecare)
Preparare: Se curata si se spala salata verde. Ardeiul gras se taie fasii. Se curata ciupercile si se taie felii. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele. Maslinele fara samburi se taie rondele. Se curata si se toaca ceapa. Se amesteca separat cu: ulei, sare, piper, capere, bulion, coaja si sucul de lamaie. Se condimenteaza picant cu sos tabasco. Carnea se spala, se sareaza si se pipereaza si se prajeste in ulei 10-15 min. Se scoate si se taie felii. Salata se stropeste cu sosul preparat mai devreme si se asaza deasupra carnii
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri