Preparare: Cartofii se fierb, se face un piure, care se amesteca cu unt si ulei de masline; Dupa ce s-a racit piureul, se amesteca cu ceapa calita,cascaval dat pe razatoare si cu verdeata tocata fin, oua batute, sare si piper; Varza se desface in foi, apoi se oparesc timp de 10 minute in apa fiarta cu bicarbonat si putina sare, se scurg bine; Dupa ce s-au racit frunzele de varza, se aseaza felii de sunca si cateva linguri din compozitia de cartofi, se ruleaza; Se umplu restul frunzelor de varza cu compozitia ramasa; Rulourile se asaza intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet, apoi se introduce in cuptor timp de 15 min, in cuptorul preincalzit
Timp de preparare
RULOURI DE VARZA CU SUNCA
Incrediente: 1 varza ,0,5 kg cartofi ,100 g cascaval ,100 g unt ,2 oua ,300 g sunca ,2 linguri pesmet,1 legatura patrunjel ,sare, piper ,2 linguri ulei masline ,2 cepe calite in ulei