Ulei 150 ml,Ceapa 100g,Piper 2 g,Sare
Preparare: Carnea de porc se taie in felii, se adauga sare si se bate cu ciocanul de snitel. Creierul se lasa sa stea in apa rece, se curata apoi de pielite si se fierbe intr-un vas cu apa clocotita si sare, timp de 20 de minute. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se clateste in ulei fierbinte. Dupa cca. 5 minute, se adauga creierul taiat marunt, cubulete si se mai calesc impreuna circa 10 minute potrivindu-se gustul de sare si piper. Se adauga 2 oua si se amesteca bine. Cu aceasta compozitie se umplu fileurile de carne, se ruleaza, se fixeaza cu scobitori, se trec prin faina, ouale batute si apoi prin pesmet si se prajesc intr-o tigaie cu ulei fierbinte pana ce se rumenesc bine.
Timp de preparare:
Portii manca