RULOU DE PUI CU ARDEI COPTI,BACON SI CASCAVAL

Incrediente: 1 piept de pui mare,dezosat,150 g cascaval,150 g bacon,200 g ardei,100 ml ulei,cimbru,50 ml zeama de lamaie,piper si sare
Preparare: Ardeii se coc pe plita,apoi se cutata de copaja si seminte.Se prepara sosul amestecan uleiul cu zeama de lamaie si condimentele,apoi se taie felii subtiri pieptul de puisi se pun in marinata la rece.Se scot feliil;e de carne din sos dupa 30 de minute,se aseaza una langa alta pe o folie de aluminiu,se rade deasupra cascaval,apoi un strat de felii de bacon si in final felii de ardei copti.Se ruleaza cu grija,apoi se coace la cuptor in tava in care turnam si restul de sos marinat.Se coace ca 20-25 de minute pe fiecare parte.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri