RULADA RECE CU SUNCULITA SI BRANZA

Incrediente: Aluat: 3 oua, 125 g smintina, 75 g faina, 1 lingurita praf de copt, jumatate de legatura de patrunjel, 3 linguri seminte de floarea-soarelui cojite.
Umplutura: 150 g sunculita afumata sau bacon, 60 g masline fara simburi, 100 g rosii uscate, in ulei, 200 g smantana, 250 g brinza de vaci, 10 g gelatina, 75 ml supa de legume

Preparare: Se separa galbenusurile si se amesteca cu smintina. Se bat albusurile spuma si se incorporeaza cu grija. Separat, se amesteca faina cu praful de copt. Se incorporeaza treptat la compozitia de galbenusuri. Se tapeteaza o tava cu hirtie de copt si se ridica o margine de hirtie la partea fara margine a tavii. Se presara pe hirtia de copt semintele de floarea-soarelui si frunzele de patrunjel, fara tulpini. Se intinde foaia de aluat peste patrunjel si semintele de floarea-soarelui. Se uniformizeaza si se da la cuptoru

Ultimele produse cu reduceri