Preparare: Se aleg rosiile nu foarte mari, pentru a nu avea multe seminte si a nu fi goale pe dinauntru. Pentru borcanele mici, se pot folosi si rosii cherry. Se spala borcanele, usuca-le si apoi sterlizeaza-le in cuptor. Se aseaza in borcan rosiile, incepand insa cu tulpini de marar, frunze de telina si foi de dafin, cati de usturoi si boabe de coriandru pe care le apesi bine pe fundul borcanului. Apoi se aseaza rosiile, fara insa a le apasa sau a le deteliora. Se prepara marinata din 2 litri de apa, zaharrul si otetul, o lasi sa clocoteasca, amestecand pana cand zaharul este complet topit. Se toarna marinata fierbinte in borcane, incetu
ROSII CONSERVATE PENTRU MANCARURI
Incrediente: 4 kg de rosii ,o legatura telina,cateva tulpini de marar uscat, 1 capatana de usturoi, cateva foi de dafin, 2 lingurite de seminte de coriandru,5 linguri de zahar,8 linguri de sare grunjoasa,8 linguri de otet
Preparare: Se aleg rosiile nu foarte mari, pentru a nu avea multe seminte si a nu fi goale pe dinauntru. Pentru borcanele mici, se pot folosi si rosii cherry. Se spala borcanele, usuca-le si apoi sterlizeaza-le in cuptor. Se aseaza in borcan rosiile, incepand insa cu tulpini de marar, frunze de telina si foi de dafin, cati de usturoi si boabe de coriandru pe care le apesi bine pe fundul borcanului. Apoi se aseaza rosiile, fara insa a le apasa sau a le deteliora. Se prepara marinata din 2 litri de apa, zaharrul si otetul, o lasi sa clocoteasca, amestecand pana cand zaharul este complet topit. Se toarna marinata fierbinte in borcane, incetu
Preparare: Se aleg rosiile nu foarte mari, pentru a nu avea multe seminte si a nu fi goale pe dinauntru. Pentru borcanele mici, se pot folosi si rosii cherry. Se spala borcanele, usuca-le si apoi sterlizeaza-le in cuptor. Se aseaza in borcan rosiile, incepand insa cu tulpini de marar, frunze de telina si foi de dafin, cati de usturoi si boabe de coriandru pe care le apesi bine pe fundul borcanului. Apoi se aseaza rosiile, fara insa a le apasa sau a le deteliora. Se prepara marinata din 2 litri de apa, zaharrul si otetul, o lasi sa clocoteasca, amestecand pana cand zaharul este complet topit. Se toarna marinata fierbinte in borcane, incetu