RISOTTO CU BROCCOLI

Incrediente: 4 fire ceapa verde , 300 g broccoli, 2 catei usturoi (facultativ), 1 l supa de legume sau din concentrat, 300 g orez cu bobul rotund, 150 g gorgonzola, 125 g unt, 3 linguri de ulei de masline

Preparare: Se caleste, la foc mic, in 75 g unt si uleiul de masline ceapa taiata fin. Dupa 5 minute se adauga si usturoiul taiat fin. Se da in clocot supa. Se iau 200 ml din supa si se pun la fiert buchetele marunte din broccoli, la foc mic. Restul de supa se va folosi la orez. Se spala orezul foarte bine si se adauga la ceapa, se caleste citeva minute impreuna cu ceapa si usturoiul. Se toarna supa peste orez, doar atit cit sa il acopere. Se fierbe la foc mic, acoperit, adaugindu-se mereu suficienta supa cit sa acopere orezul, pina cind se termina supa. Se incorporeaza restul de unt, gorgonzola taiata bucatele si buchetelele de broccoli. Daca se doreste

Ultimele produse cu reduceri