Preparare: Se pune la fiert apa, cind fierbe se pune concentratul de supa de legume. Se desface tofu in lapte si se adauga la apa care fierbe. Se face focul mic si se incorporeaza grisul. Se amesteca din cind in cind, pina cind grisul este facut (aprox. 15 minute). Se intinde pe o planseta uda masa de gris (de consistenta unei mamaligi mai tari) cu o grosime de 2 cm. Se lasa sa se raceasca. Se taie cu un pahar cercuri de gnocchi. Se unge un vas termorezistent cu unt si se dispun gnocchi ca tiglele pe acoperis. Se presara cascavalul ras, parmezanul si patrunjelul. Se da la cuptorul incins la 225 grade Celsius 10 minute, pe gratarul din mijloc, pina cind brinza se rumeneste
GNOCCHI DE GRIS CU TOFU
Incrediente: 250 ml apa, 300 ml lapte, 250 g Tofu, 150 g gris, 140 g cascaval ras, 20 g parmezan, 2 lingurite concentrat de supa de legume, patrunjel
Preparare: Se pune la fiert apa, cind fierbe se pune concentratul de supa de legume. Se desface tofu in lapte si se adauga la apa care fierbe. Se face focul mic si se incorporeaza grisul. Se amesteca din cind in cind, pina cind grisul este facut (aprox. 15 minute). Se intinde pe o planseta uda masa de gris (de consistenta unei mamaligi mai tari) cu o grosime de 2 cm. Se lasa sa se raceasca. Se taie cu un pahar cercuri de gnocchi. Se unge un vas termorezistent cu unt si se dispun gnocchi ca tiglele pe acoperis. Se presara cascavalul ras, parmezanul si patrunjelul. Se da la cuptorul incins la 225 grade Celsius 10 minute, pe gratarul din mijloc, pina cind brinza se rumeneste
Preparare: Se pune la fiert apa, cind fierbe se pune concentratul de supa de legume. Se desface tofu in lapte si se adauga la apa care fierbe. Se face focul mic si se incorporeaza grisul. Se amesteca din cind in cind, pina cind grisul este facut (aprox. 15 minute). Se intinde pe o planseta uda masa de gris (de consistenta unei mamaligi mai tari) cu o grosime de 2 cm. Se lasa sa se raceasca. Se taie cu un pahar cercuri de gnocchi. Se unge un vas termorezistent cu unt si se dispun gnocchi ca tiglele pe acoperis. Se presara cascavalul ras, parmezanul si patrunjelul. Se da la cuptorul incins la 225 grade Celsius 10 minute, pe gratarul din mijloc, pina cind brinza se rumeneste