RISOTTO CU BOSTAN

Incrediente: 300 gr. orez, 2 felii mari de bostan taiate cubulete, 1,5 l de zeama de carne sau de legume, o ceapa mica, 2 linguri de ulei de masline, unt cit o nuca, jumatate de pahar de vin alb sec, 4 linguri de parmiggiano ras, sare, piper
Preparare: Intr-o cratita se pune uleiul de masline si o ceapa la rumenit, se adauga orezul si se lasa citeva minute sa se prajeasca. Se adauga jumatate de pahar de vin alb sec si se lasa citeva minute sa se evapore. Se adauga bostanul se lasa sa fiarba adaugind din cind in cind cite un polonic de zeama fierbinte, amestecind mereu. Cind este fiert, atit orezul, cit si dovleacul, se stinge focul, se adauga o nuca de unt si se lasa sa se odihneasca 2-3 minute dupa care se serveste.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri