Preparare: Se prajesc pulpele 2 linguri de ulei, se adauga 3-4 linguri de apa si se lasa sa fiarba inabusit la foc mic. Din cind in cind se intorc bucatile adaugind cite 2-3 linguri de apa. Cind carnea este pe jumatate fiarta, se adauga maslinele, spalate si intepate cu acul. Se taie ceapa pestisori si se prajeste cu doua linguri de ulei pina incepe sa se ingalbeneasca, se adauga faina, se lasa sa se prajeasca putin si se stinge cu un pahar de zeama de carne sau, in lipsa, cu apa. Se adauga bulionul, sarea, zaharul, foaia de dafin si vinul alb. Acest sos se toarna in cratita cu carne si se lasa sa fiarba pina ce carnea este gata.
Timp de preparare:
Portii mancare:
PULPE DE PUI CU MASLINE
Incrediente: 6 Pulpe de pui, 4 linguri ulei, 200 gr. masline, 1 lingura bulion, 1 lingurita faina, 3 cepe, un paharel de vin alb, 1 bucatica zahar, sare, 1 foaie dafin