PULPA DE MIEL UMPLUTA IN ALUAT

Incrediente: 1 pulpa mare de miel,ficatul si rinichii mielului,500g foietaj comert,50g unt,50ml ulei,2 legaturi ceapa verde,1 pahar vin,200g ciuperci,2 oua, sare, piper, cimbru
Preparare: Cureti si speli pulpa si o tai in asa fel incat sa poti scoate osul si se bate farte putin ca sa se intinda.Cureti foarte bine ficatul si rinichii si ii pui in apa cu otet sa stea macar jumatate de ora.Apoi ii tai bucati mici si ii pui sa se prajeasca impreuna cu ceapa taiata marunt si ciuperci,dupa cateva minute stingi totul cu vin si pui sare,piper si cimbru.Cand este totul aproape fiert si a scazut zeama,pui cratita deoparte si amesteci totul repede cu un ou.Pui umplutura rezultata peste carne,in locul osului,strangi carnea in jurul umpluturii si legi la capete ca sa nu se desfaca.Ungi bucata de carne cu unt,o presari cu sare si piper si o dai la cuptor la foc mic pentru

Ultimele produse cu reduceri