Preparare: Se alege carne macra, se spala foarte bine si se aseaza intr-o tava; Se impaneaza cu fisii de costita, felii de morcovi si de telina; Se sareaza si se pipereaza dupa gust; Se ruleaza bucata de carne astfel pregatita, se leaga strins cu ata din bumbac alb si inainte de a se pune friptura in tava cuptorului, se pudreaza carnea cu boia, cimbru si se unge cu grasime; In tava se adauga supa de carne, sare si cateva boabe de piper; Se acopera tava si se potriveste flacara pe mediu; Cind friptura s-a rumenit, dupa ce a fost intoarsa pe toate fetele, se lasa la racit; Dupa ce s-a racit, se dezleaga ata si se taie in felii groase; Se serveste
PULPA DE MIEL IMPANATA CU COSTITA SI ZARZAVAT
Incrediente: 1,5 kg de carne macra de miel ,4 linguri unt netopit ,1 ceapa ,2 morcovi ,300 g costita afumata ,1 pahar de vin ,1 pahar de supa ,1 telina , sare dupa gust piper dupa gust boia de ardei dulce ,cimbru
Preparare: Se alege carne macra, se spala foarte bine si se aseaza intr-o tava; Se impaneaza cu fisii de costita, felii de morcovi si de telina; Se sareaza si se pipereaza dupa gust; Se ruleaza bucata de carne astfel pregatita, se leaga strins cu ata din bumbac alb si inainte de a se pune friptura in tava cuptorului, se pudreaza carnea cu boia, cimbru si se unge cu grasime; In tava se adauga supa de carne, sare si cateva boabe de piper; Se acopera tava si se potriveste flacara pe mediu; Cind friptura s-a rumenit, dupa ce a fost intoarsa pe toate fetele, se lasa la racit; Dupa ce s-a racit, se dezleaga ata si se taie in felii groase; Se serveste
Preparare: Se alege carne macra, se spala foarte bine si se aseaza intr-o tava; Se impaneaza cu fisii de costita, felii de morcovi si de telina; Se sareaza si se pipereaza dupa gust; Se ruleaza bucata de carne astfel pregatita, se leaga strins cu ata din bumbac alb si inainte de a se pune friptura in tava cuptorului, se pudreaza carnea cu boia, cimbru si se unge cu grasime; In tava se adauga supa de carne, sare si cateva boabe de piper; Se acopera tava si se potriveste flacara pe mediu; Cind friptura s-a rumenit, dupa ce a fost intoarsa pe toate fetele, se lasa la racit; Dupa ce s-a racit, se dezleaga ata si se taie in felii groase; Se serveste