PUI GATIT FRANTUZESTE

Incrediente: 12 copanele de pui,5 rosii,2 catei de usturoi,2 cepe,1 legatura patrunjel,200 ml vin alb,12 masline negre,50 ml ulei,sare,piper,un praf de zahar,1 foaie de dafin,1 lingurita cimbru tocat uscat
Preparare: Se toaca usturoiul si ceapa.Rosiile se oparesc,se curata de coaja,apoi se taie cubulete.Se rumenesc in ulei copanelele de pui pe toate partile,apoi se scot sise pune in acelasi ulei ceapa cu usturoiul.,apoi dupa ce s-au aurit se adauga iar copanelele,patrunjelul legat cu un fir de ata,vinul,rosiile,praful de zahar,foaia de dafin,cimbrul,sare si piper,apoi se las pe foc 30 de minute,amestecand din cand in cand.Cu 10 minute inainte sa foe mancarea gata se adauga si maslinele.Se poate servi cu macaroane sau cartofi prajiti.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri