PUI CU PASTE IN SOS DE CIUPERCI

Incrediente: 500 g piept de pui, 30 g margarina, 2 cepe, 250 g ciuperci, 2 linguri de pasta de tomate, 1 lingura de mustar, 120 ml de vin alb sec, 150 ml smantana dulce, 1 lingura de boia,3 linguri de ulei, sare, piper
200 g paste la alegere

Preparare: Se taie pieptul de pui in cubulete mici. Se pune margarina intr-o cratita pe foc, se adauga ceapa taiata marunt si ciupercile felii si se frig la foc mic 10 minute. Se amesteca intr-un bol pasta de tomate, mustarul si vinul si se toarna peste ceapa. Carnea data cu sare si piper se prajeste in ulei si se pune peste amestecul de mai sus. Se adauga smantana si boiaua, se probeaza de sare si se mai lasa cateva minute pe foc. Se serveste cu paste fierte.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri