PRAJITURA CU FRUCTE,COCOS SI CREMA DE BRANZA

Incrediente: Blat: 175 g unt, 250 g zahar, coaja rasa de lamiie, 3 oua, 120 g faina, 100 g nuca de cocos, un praf de copt, 50 ml lichior de cocos, Crema: 300 g mure, 2 nectarine, 10 foi gelatina, 400 g brinza de vaci, 150 g iaurt de vanilie, 200 ml crema de whisky, 200 G frisca
Preparare: Untul se amesteca cu 175 g zahar, coaja de lamiie. Se agauda pe rind ouale, amestecind bine dupa fiecare. Apoi se pune faina, nuca de cocos, praful de copt si lichiorul. Se toarna aluatul intr-o tava imbracata cu hirtie de copt. Se coace 30 min la 175 grade. Se lasa la racit. Se pune gelatina la inmuiat iar nectarinele se taie felii. Brinza de vaci se amesteca cu iaurtul, 75 g zahar, crema de whisky si gelatina dizolvata. Se da la rece pentru 30 min. Se bate frisca si se incorporeaza in crema. Crema se intinde pe blat si se presara fructele. Se da 2 ore la rece.

T

Ultimele produse cu reduceri