Preparare: Se amesteca zaharul cu albusurile. Daca se folosesc mere(13-14 mere potrivite) se curata de coaja, se rad si se amesteca cu scortisoara. Se pastreaza intr-un vas pina cind este gata compozitia. Cind se pun in compozitie se storc un pic. Daca se folosesc visine, se curata de simburi; daca se folosesc caise, se taie felii. Galbenusurile cu uleiul, praful vanilat si un virf de sare, se amesteca separat. Se amesteca apoi albusurile batute spuma, cu galbenusurile si se incorporeaza faina. Se unge tava cu unt, se asaza un strat de compozitie, fructele si apoi inca un strat de compozitie. Se introduce la cuptor 30-40 minute, pina se rumeneste un pic. Bezeaua se prepara din patru albusuri si 280 de g
PRAJITURA CU FRUCTE SI BEZEA
Incrediente: 10 oua, 2 cani faina, 2 cani zahar, 10 linguri ulei, 1-2 praf vanilat, fructe (mere, visine, caise; pentru bezea: 4 albusuri si 280 grame zahar.
Preparare: Se amesteca zaharul cu albusurile. Daca se folosesc mere(13-14 mere potrivite) se curata de coaja, se rad si se amesteca cu scortisoara. Se pastreaza intr-un vas pina cind este gata compozitia. Cind se pun in compozitie se storc un pic. Daca se folosesc visine, se curata de simburi; daca se folosesc caise, se taie felii. Galbenusurile cu uleiul, praful vanilat si un virf de sare, se amesteca separat. Se amesteca apoi albusurile batute spuma, cu galbenusurile si se incorporeaza faina. Se unge tava cu unt, se asaza un strat de compozitie, fructele si apoi inca un strat de compozitie. Se introduce la cuptor 30-40 minute, pina se rumeneste un pic. Bezeaua se prepara din patru albusuri si 280 de g
Preparare: Se amesteca zaharul cu albusurile. Daca se folosesc mere(13-14 mere potrivite) se curata de coaja, se rad si se amesteca cu scortisoara. Se pastreaza intr-un vas pina cind este gata compozitia. Cind se pun in compozitie se storc un pic. Daca se folosesc visine, se curata de simburi; daca se folosesc caise, se taie felii. Galbenusurile cu uleiul, praful vanilat si un virf de sare, se amesteca separat. Se amesteca apoi albusurile batute spuma, cu galbenusurile si se incorporeaza faina. Se unge tava cu unt, se asaza un strat de compozitie, fructele si apoi inca un strat de compozitie. Se introduce la cuptor 30-40 minute, pina se rumeneste un pic. Bezeaua se prepara din patru albusuri si 280 de g