PRAJITURA CU FANTA

Incrediente: 7 oua, 100 ml.ulei, 7 linguri zahar farin, 5 linguri faina, 2 linguri cacao, 1 praf copt, crema 1 - 1 kg. brinza dulce, 1 pachet unt, 8 linguri zahar farin crema 2. - 1 sticla fanta de 0,750 ml.2 plicuri budinca vanillie,8 linguri zahar
Preparare: Blatul: galbenusurile se freaca cu un praf de sare. Apoi se pune zaharul, cacaoa, praful de copt, uleiul si faina. Se amesteca apoi cu albusurile batute spuma. Se unge tava cu ulei, se tapeteaza cu faina si se toarna aluatul. Cind este gata se scoate din cuptor se se lasa sa se raceasca. Apoi se pune crema care se obtine astfel: se freaca untul cu zaharul, apoi se pune brinza dulce, se amesteca pina se omogenizeaza totul si se pune si esenta de vanilie. Se intinde crema pe toata suprafata blatului. Peste ea se intinde crema 2 care se obtine astfel: Se pune pe foc Fanta cu cele 8 linguri de zahar. Cind

Ultimele produse cu reduceri