PRAJITURA CU DULCEATA SI CREMA DE CAFEA CU NUCI

Incrediente: C o m p o z i t i a 1 : 8 oua, 150 g zahar, 150 g nuci macinate, 1 praf de copt, 2 linguri faina sau pesmet; C o m p o z i t i a 2: dulceata acrisoara de strugurei, visine etc; C r e m a: 200 g unt, 150 g zahar pudra, 2 linguri cafea naturala sau nes, 100 G nuci
Preparare: Se face un blat din prima compozitie – se bat bine albusurile cu zaharul, apoi se pun pe rind galbenusurile, nuca, faina, praful de copt. Se unge si se tapeteaza o tava, apoi se da la cuptor. Peste blat, dupa ce s-a racit, se pune o dulceata acrisoara de strugurei, visine. Se freaca untul cu zaharul pudra, pina devine spumos, se adauga cafeaua, nucile prajite si taiate bucatele. Aceasta crema se pune peste blat, dupa ce a fost intinsa dulceata. Deasupra cremei se rade ciocolata.

Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri