PRAJITURA CU CREMA SI SPUMA DE OU

Incrediente: pentru blat :6 oua, 150 g zahar,40 g cacao, 80 g faina
pentru crema: 4 galbenusuri, 2 linguri de faina, 2 plicuri cu zahar vanilat, 200 ml lapte, 200 g unt, 100 g zahar pudra
pentru spuma de ou:- 4 albusuri, 200 g zahar tos

Preparare: Pentru blat bateti spuma albusurile cu zaharul . Cand aceasta este intarita se incorporeaza, pe rand galbenusurile, batand dupa fiecare, pentru omogenizare.
In compozitie adaugati, treptat, faina si cacaoa, amestecand usor, prin rasturnare pentru a nu se lasa spuma.
Puneti compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt unsa, o intindeti cat mai uniform si o dati la cuptor pentru aproximativ 20 minute.Intre timp preparati crema astfel: amestecati galbenusurile cu zaharul vaniliat, faina si laptele. Puneti vasul pe foc, si fierbeti la foc mic, amestecand continuu, pana ce crema se ingroasa. Se da crema la r

Ultimele produse cu reduceri