PLATOU CU PUI PENTRU OASPETI

Incrediente: 3 pui mijlocii ,1 dl ulei ,6 rosii bine coapte,400 ml vin ,300 g smantana ,sare, piper ,patrunjel verde tocat



Preparare: Puii curatati si spalati bine se presara cu sare si se asaza intr-o tava cu ulei la cuptor. Dupa 25 minute se adauga vinul. In timpul frigerii se stropesc cu sosul format; Rosiile spalate se curata de pielite si seminte, se taie foarte marunt si se pun la fiert cca 10 minute; Cind puii sintbine patrunsi se scot, se desoseaza (se scot oasele) si se portioneaza; Sosul format se amesteca cu smantana, se potriveste de sare si piper si se mai fierbe cca 10 minute. Pe un platou decorat cu frunze de salata verde se asaza carnea, se toarna deasupra sosul amestecat cu rosiile, apoi se presara cu verdeata.

Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri