Preparare: Se rumeneste ceapa intr-o lingura de margaria,apoi se adauga carnea,si se fierbe pana scade apa.Se scoate amestecul si se pun in alta lingura cu margarina dovleceii curatati si taiati rondele de 5 mm.Se prajesc pana se auresc.Se amesteca carnea racita cu dovleceii,oul,sare,piper si lingura de gris.Se desfac foile de placinta cate una si se numara,apoi se imparte cu aproximatie in atatea portii,cate foi avem.Se intinde o foaie subtire cu grija sa nu se sfarame,se pune in mijloc o portie de umplutura,apoi se impatureste foaia,1 2,apoi inca odata in 2,in jurul umpluturii,pana rezulta un pachetel patarat.Se pune in tava unsa cu putina margarina,apoi se impaturesc in acelasi fel si restul de foi.Se ung a
PLACINTELE CU CARNE SI DOVLECEI
Incrediente: 1pachet foi de placinta subtiri,500g carne tocata de porc,2 dovlecei mari,100 g margarina,marar,1 lingura de gris,2 cepe,1 ou,sare,piper.
Preparare: Se rumeneste ceapa intr-o lingura de margaria,apoi se adauga carnea,si se fierbe pana scade apa.Se scoate amestecul si se pun in alta lingura cu margarina dovleceii curatati si taiati rondele de 5 mm.Se prajesc pana se auresc.Se amesteca carnea racita cu dovleceii,oul,sare,piper si lingura de gris.Se desfac foile de placinta cate una si se numara,apoi se imparte cu aproximatie in atatea portii,cate foi avem.Se intinde o foaie subtire cu grija sa nu se sfarame,se pune in mijloc o portie de umplutura,apoi se impatureste foaia,1 2,apoi inca odata in 2,in jurul umpluturii,pana rezulta un pachetel patarat.Se pune in tava unsa cu putina margarina,apoi se impaturesc in acelasi fel si restul de foi.Se ung a
Preparare: Se rumeneste ceapa intr-o lingura de margaria,apoi se adauga carnea,si se fierbe pana scade apa.Se scoate amestecul si se pun in alta lingura cu margarina dovleceii curatati si taiati rondele de 5 mm.Se prajesc pana se auresc.Se amesteca carnea racita cu dovleceii,oul,sare,piper si lingura de gris.Se desfac foile de placinta cate una si se numara,apoi se imparte cu aproximatie in atatea portii,cate foi avem.Se intinde o foaie subtire cu grija sa nu se sfarame,se pune in mijloc o portie de umplutura,apoi se impatureste foaia,1 2,apoi inca odata in 2,in jurul umpluturii,pana rezulta un pachetel patarat.Se pune in tava unsa cu putina margarina,apoi se impaturesc in acelasi fel si restul de foi.Se ung a