Preparare: Se pune supa la fiert, impreuna cu ceapa taiata rondele si cuisoarele. Cind clocoteste, se Aadauga si pestele,care se scoate apoi [dupa ce a fiert]si se lasa la scurs. Se incinge o lingura de unt si se prajesc la foc mijlociul ciupercile si ceapa tocata. Se curata si se taie ouale felii. Se desface prima foaie de aluat si se ia fundul unei forme de tort, dupa care se decupeaza aluatul. Se tapeteaza fundul formei cu hirtie de copt si se ung marginile formei cu unt. Se aseaza foaia de blat decupata si se ridica cu grija o margine de 2-3 cm. Se presara pesmet. Se rupe in bucati mici pest
PLACINTA CU PESTE SI CIUPERCI
Incrediente: 2 foi etaj din comert,5 oua fierte, 250 g ciuperci Champignon, 600 g file de peste , 2 cuisoare, o ceapa mijlocie, zeama de la o lamiie, 250 ml supa de legume sau concentrat, un galbenus de ou, o lingura de lapte, o legatura de marar, 3 linguri pesmet
Preparare: Se pune supa la fiert, impreuna cu ceapa taiata rondele si cuisoarele. Cind clocoteste, se Aadauga si pestele,care se scoate apoi [dupa ce a fiert]si se lasa la scurs. Se incinge o lingura de unt si se prajesc la foc mijlociul ciupercile si ceapa tocata. Se curata si se taie ouale felii. Se desface prima foaie de aluat si se ia fundul unei forme de tort, dupa care se decupeaza aluatul. Se tapeteaza fundul formei cu hirtie de copt si se ung marginile formei cu unt. Se aseaza foaia de blat decupata si se ridica cu grija o margine de 2-3 cm. Se presara pesmet. Se rupe in bucati mici pest
Preparare: Se pune supa la fiert, impreuna cu ceapa taiata rondele si cuisoarele. Cind clocoteste, se Aadauga si pestele,care se scoate apoi [dupa ce a fiert]si se lasa la scurs. Se incinge o lingura de unt si se prajesc la foc mijlociul ciupercile si ceapa tocata. Se curata si se taie ouale felii. Se desface prima foaie de aluat si se ia fundul unei forme de tort, dupa care se decupeaza aluatul. Se tapeteaza fundul formei cu hirtie de copt si se ung marginile formei cu unt. Se aseaza foaia de blat decupata si se ridica cu grija o margine de 2-3 cm. Se presara pesmet. Se rupe in bucati mici pest