PILAF DE PASARE CU ZARZAVAT

Incrediente: 2 kg pasare (pui), 200 g morcovi, 100 g telina, 200 g ceapa, 200 g unt, 400 g orez, sare.
Preparare: Pasarea se curata, se trece prin flacara, se portioneaza, se spala si se scurge. Apoi se pune la fiert intr-un vas cu apa si sare. In timpul fierberii se spumeaza. Ceapa si zarzavatul se curata, se spala si se adauga intregi in vasul de supa, continuand fierberea. Cand carnea a fiert se scoate in alt vas, iar supa se strecoara. Orezul se alege de corpuri straine, se spala cu apa rece, se scurge bine printr-o strecuratoare, apoi se inabusa in 1/2 din cantitatea de unt, adaugand doua parti de supa (1,200 l), dupa care se da in fiert. Restul de supa se adauga in vasul cu carne pentru a se pastra la cald. Cand orezul a dat in fiert, iar lichidul a scazut la nivelul orezuiui, se introduce la cuptor pentru gratinare cca 30 minute. La servire se asaza

Ultimele produse cu reduceri