PIEPT DE PUI CU OREZ SI NUCI CAJU

Incrediente: 300 gr de orez ,2 linguri de sos de soia ,2 linguri de vinars sau cognac ,2 lingurite amidon ,6 linguri ulei de floarea soarelui ,100 gr nuci caju, 6 bucati de piept de pui ,1 legatura ceapa verde ,100 ml concentrat de pasare ,sare dupa gust



Preparare: Se fierbe orezul in apa cu sare timp de 20 minute si apoi se scurge de apa; Se amesteca amidonul cu putina apa, sosul de soia, vinarsul,si concentratul de pasare; Se taie pieptul de pui in bucati foarte mici si se pun in ulei incins cam 5 minute pana se rumenesc; Se adauga nucile caju si se mai tin pe foc cca 5 minute; Se adauga amestecul de amidon peste pui, se pune sare si se mai tine 2 minute la foc mic, acoperit cu capac; Se adauga ceapa taiata segmente de 3 cm si apoi se serveste cu orezul fiert.


Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri