PERISOARE DE STIUCA CU SMANTANA

Incrediente: 1,2 kg stiuca,600g cartofi,100g morcovi,100g pastarnac,20g patrunjel frunze,100g ceapa,100ml lapte,5g sare,300g smantana,2 oua,100g telina,100g patrunjel radacina,20g marar,100g paine,2g piper
Preparare: Se curata, se spala, se scot oasele stiucii, iar carnea se trece prin masina impreuna cu ceapa si painea muiata in lapte. Se adauga sarea, piperul, faina, ouale si verdeata tocata fin. Se amesteca bine compozitia si din ea se fac perisoarele. Intr-o cratita separata se fierb zarzavatul si cartofii curatati si taiati sferturi. Cand zeama a scazut, se da prin strecuratoare si in supa ramasa se fierb perisoarele. Dupa ce galustele s-au scos, se servesc cu legumele fierte si cu smantana.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri