PERISOARE CU SMANTANA 1

Incrediente: 1 kg. carne (piept de pasare, de vitel, macra sau de porc, frumos impanata ), 2 oua, 100 gr. ceapa, o felie de piine, ulei, o lingurita de faina. Pentru sos: ulei, unt sau untura, o ceapa rasa, 25 gr. de faina, zeama de lamiie sau otet, 100 ml de smintina, marar verde, piper, sare



Preparare: Se trece carnea prin masina de tocat, impreuna cu ceapa si piinea inmuiata in apa si bine stoarsa. Se adauga in tocatura ouale intregi sau 2 albusuri ramase, faina, se potriveste de sare, se pun piper, patrunjel si marar tocat si se omogenizeaza amestecul cu o lingura. Intr-o cratita, se caleste ceapa cu putin ulei, se stinge cu o cana ( 1L ) de apa si cind clocoteste din nou, se pun la fiert perisoarele mici, rotunde, date cu putina faina. Se lasa la foc mic 25 minute sa clocoteasca in vas acoperit. Se freaca smintina cu faina, se dilueaza cu putina

Ultimele produse cu reduceri