PATEURI CU CREMA DE MORCOVI, INSIROPATE

Incrediente: cca 800 g aluat de foitaj, 1 ou, 1 plic budinca de vanilie, 2 morcovi mari, 2 linguri cu varf gris,1 lingurita cu varf coaja de lamaie, lapte pentru budinca atat cat scrie pe plic, 5-6 linguri de zahar pentru crema
Pentru sirop: 1 cana de zahar, 1/2 esenta de vanilie, 1 lingurita coaja de lamaie, 1/2 cana de apa

Preparare: Am fiert morcovii si separat am preparat budinca in care am adaugat si cele 2 linguir de gris, pentru a deveni tare.Dupa ce s-a racit, am pus la mixer budinca de vanilia, piureul de morcovi fierti si coaja de lamaie. Am preparat separat si siropul apoi l-am dat la frigider. Este important sa fie rece . Aluatul se intinde pe masa, se taie patratele cam de 7-8 cm apoi punem 1-2 lingurite de crema in mijloc, apoi se pliaza in forma de triunghi.Se ung marginile cu ou batut si se preseaza bine sa nu se desfaca la cuptor. Eu le-am

Ultimele produse cu reduceri