PAINE CU CHIMEN PENTRU MASINA DE PAINE

Incrediente: 550 g faina alba, 300 ml apa, 2 linguri ulei de floarea-soarelui, 2 lingurite sare, 1 lingurita zahar, 1 lingura seminte de chimen, 1 lingura amestec uscat verdeturi aromate (rozmarin, tarhon, cimbru, maghiran), 1/2 lingurita piper negru, 2 lingurite drojdie uscata, pudra
Preparare: Ingredientele se introduc in cuva masinii de paine strict in urmatoara ordine: ulei, sare, zahar, apa si faina. Se adauga semintele de chimen, piperul, verdeturile uscate si drojdia. Se fixeaza cuva in masina de paine si se alege programul, fixand cantitatea la 1 kg. Se alege cat de rumenita sa fie coaja painii, dupa preferinta fiecaruia. Cand se termina programul, se scoate painea si se lasa la racit 30 de minute pe un gratar metalic.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri