OSTROPEL DE PREPELITA

Incrediente: 5 prepelite, 50 g de untura, 3 cepe, 1/2 lingura de faina, 1 lingura de bulion, 10 catei de usturoi, sare, 20 boabe de piper, o frunza de dafin, 2 linguri de otet de vin
Preparare: Se curata prepelitele, se taie bucati, se sareaza si se inabusa intr-o cratita cu putina untura . Se lasa sa se rumeneasca. Se adauga cepele taiate felii subtiri si usturoiul,apoi dupa ce s-au rumenit se adauga si faina. Se amesteca pina incepe sa se rumeneasca. Se stinge cu putina apa. Se adauga o lingura de bulion, sare, piper, o frunza de dafin si se fierbe pina ce prepelitele sint fragede. Cind este aproape gata, se adauga otetul. Se lasa sa mai dea un clocot. Sosul trebuie sa fie potrivit de scazut.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri