MUSACA MIXTA

Incrediente: 600 g cartofi, 500 g vinete, 600 g rosii, 2 cepe, 2 catei usturoi, 5 linguri ulei, 700 g carne tocata, 3 oua, sare, piper, cimbru, 300 ml lapte, 300 g cascaval ras
Preparare: Cartofii se fierb in apa cu sare si apoi se taie felii. Vinetele se curata si se taie pe lungime, se presara cu sare si se lasa 15 min sa stea. Rosiile se decojesc si se taie felii. Ceapa si usturoiul se calesc in 2 linguri de ulei, se adauga carnea si se caleste citeva minute. Se adauga in cratita sare, piper, cimbru, rosiile si se mai prajesc 10 min. Vinetele se calesc in 2 linguri ulei si se lasa la scurs. Intr-o forma unsa se pun in straturi alternative cartofii si vinetele ca tiglele pe acoperis intercalate apoi un start de carne. Se condimenteaza. Ouale se amesteca cu laptele si condimente. Se presara cascavalul pe musaca si se toarna laptele cu ouale batute. Se pune

Ultimele produse cu reduceri