Preparare: Se pregateste din timp mamaliga.Cat fierbe,se incolacesc carnatii in forma de spirala.apoi se trece prin ei,cate un bat de frigaruie,avand grija sa nu se desfaca spirala,si separat se spala si se cutata ficateii.Se pun pe gratar spiralele de carnati si ficateii de pui.Mamaliga moale,nu se rastoarna,ci cu polonicul punem in fiecare castronel sau farfurie,cate 3/4 polonic de mamaliga.Deasupra punem cate o felie de cas de oaie.Cand sunt gata carnatii,se pune cate o spirala de carnati peste mamaliga cu cas,apoi se prajesc ouale ochi in ulei.Se pune cate 1 ou ochi peste fiecare spirala de carnati,ira deasupra cate 1 ficatel d
MANCARE ROMANEASCA CU CARNATI SI MAMALIGA
Incrediente: 6 Carnati proaspeti subtiri[ in mat de oaie],6 oua,1 ceaun de mamaliga moale,6 felii de cas de oaie,6 linguri de unt topit,6 linguri de cascaval ras,6 bete de frigarui,6 ficatei de pui,4 linguri de ulei,200 g cascaval
Preparare: Se pregateste din timp mamaliga.Cat fierbe,se incolacesc carnatii in forma de spirala.apoi se trece prin ei,cate un bat de frigaruie,avand grija sa nu se desfaca spirala,si separat se spala si se cutata ficateii.Se pun pe gratar spiralele de carnati si ficateii de pui.Mamaliga moale,nu se rastoarna,ci cu polonicul punem in fiecare castronel sau farfurie,cate 3/4 polonic de mamaliga.Deasupra punem cate o felie de cas de oaie.Cand sunt gata carnatii,se pune cate o spirala de carnati peste mamaliga cu cas,apoi se prajesc ouale ochi in ulei.Se pune cate 1 ou ochi peste fiecare spirala de carnati,ira deasupra cate 1 ficatel d
Preparare: Se pregateste din timp mamaliga.Cat fierbe,se incolacesc carnatii in forma de spirala.apoi se trece prin ei,cate un bat de frigaruie,avand grija sa nu se desfaca spirala,si separat se spala si se cutata ficateii.Se pun pe gratar spiralele de carnati si ficateii de pui.Mamaliga moale,nu se rastoarna,ci cu polonicul punem in fiecare castronel sau farfurie,cate 3/4 polonic de mamaliga.Deasupra punem cate o felie de cas de oaie.Cand sunt gata carnatii,se pune cate o spirala de carnati peste mamaliga cu cas,apoi se prajesc ouale ochi in ulei.Se pune cate 1 ou ochi peste fiecare spirala de carnati,ira deasupra cate 1 ficatel d