MANCARE DE DOVLEAC MARINAT

Incrediente: 1 kg dovleac ,100 g faina ,100 g grasime ,150 g ceapa verde ,condiment dupa gust ,200 g morcov ,200 g ceapa ,30 g radacina patrunjel ,150 g pasta de tomate ,150 ml otet 3% ,50 ml apa ,piper, cuisoare, coriandru ,foi dafin ,sare dupa gust



Preparare: Morcovul se curate si se taie in fasii subtiri; Ceapa si radacina de patrunjel se calesc in ulei timp de 20 de minute, se adauga pasta de tomate si se mai lasa inca 10 minute; Se toarna apa si otetul deasupra, se adauga condiment si zahar, si se mai lasa 15-20 de minute sa fiarba; Dovleacul se curata de coaja si de seminte, se taie in bucati, se potriveste de sare;Se trec bucatile de dovleac prin faina, se prajesc in ulei, se pun intr-o cratita, se toarna marinata deasupra si se inabusa 10-15 minute, apoi se lasa sa se raceasca.


Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri