MANCARE DE CIUPERCI

Incrediente: 1 kg de ciuperci, 300 g ceapa, 100 ml ulei, 50 g bulion de rosii, 2-3 ardei grasi, 2-3 rosii, 8 catei usturoi, sare, piper, 1 foaie dafin, 1 lingurita faina

Preparare: Ciupercile, curatate si spalate, se taie in bucati mici si se calesc cu o parte din ulei. Separat, in restul de ulei infierbantat, se prajeste ceapa, se adauga faina si impreuna se mai prajesc pana cand incep sa capete culoare aurie. Se adauga bulionul de rosii, usturoiul tocat marunt, ardeii grasii taiati subtire, foaia de dafin, sare, piper, se stinge cu apa cat este necesar si se lasa sa fiarba 10-15 min. Se adauga apoi ciupercile si impreuna se mai fierb 5-6 min. In timpul fierbierii se mai pot adauga rosiile curatate de pielita si taiate in bucati.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri